Hem     Våra Fastigheter    Lediga Lägenheter    Om oss     Kontakta oss

 

 

 

 

 

 

 

 

Om oss

Välkommen till Aida Fastigheter! Aida är ett familjeföretag som startades 2008, men egentligen har en lång historia i Arboga som går ända tillbaka till 1858.

 

Kärnan i fastighetsbeståndet i Aida var ursprungligen en del av det tillverkande företaget Arboga-Darenth Group, som bildades1982 genom en rekonstruktion av Arboga Mekaniska Verkstad (grundat 1858).


Idag äger vi hela det industriområde, kallat Mekenområdet, som Arboga MekaniskaVerkstad tidigare var verksamt på. Intill industriområdet finns även flera tidigare arbetarbostäder av vilka två ägs av Aida Fastigheter.

 

När den industriella verksamheten i Arboga Darenth förvärvades av Nederman  under 2008 bestämde vi oss för att formellt separera fastigheterna till ett eget bolag.

 

Idag äger och förvaltar vi två bostadshus i Arboga: Mjölnargården och Kapellgatan 23. Vi strävar efter att erbjuda den högsta nivån av byggnadsunderhåll och personlig service till alla våra hyresgäster.


Aida Fastigheter erbjuder också en mängd attraktiva lokaler för kontor, industri, lager, mekplatser, fordonsparkering och förvaring vid Meken Industripark i Arboga. Läs mer på www.mekenip.se.

 

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

 

 


Vår personal:


Jan Härdfeldt
Jan bor i Arboga och står till våra hyresgästers förfogande när det gäller underhåll och andra praktiska frågor. Han arbetar även med  renovering av våra byggnader. Jan har tidigare varit tränare i hockey på elitnivå och arbetade på Arboga-Darenth AB i fem år innan det att Aida Fastigher AB bildades.


Märta Grenås
Märta är ansvarig fastighetsutveckling och ekonomi. Fram till 2010 arbetade hon som planerings- och stadsarkitekt för Lysekils kommun.


Karl Bråtegren
Karl sköter marknadsföring och finansiell styrning. Vid sidan av sitt arbete med Aida Fastigheter arbetar han också som managementkonsult. Karl har tidigare arbetat som Business Unit Manager på Nederman.
 
Håkan Bråtegren
Håkan är ägare och huvudsaklig kontaktperson för våra hyresgäster angående kontraktsfrågor.Håkan var en av grundarna av Arboga-Darenth koncernen och ledde företaget i över 25 år.